Κοινωνία

Εθελοντικές δράσεις καθαρισμού σε περιοχές του Δήμου Αργοστολίου

263views

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, το Τμήμα Πολιτισμού σε συνεργασία, με την Δ/νση καθαριότητας, φορείς και συλλόγους, διοργανώνουν εθελοντικές δράσεις  καθαρισμού σε περιοχές του Δήμου Αργοστολίου.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι εθελοντικές δράσεις :

Καθαρισμός παραλίας Πόρου ώρα 09.30 , από την Τοπική κοινότητα Πόρου σε συνεργασία με συλλόγους της περιοχής

Καθαρισμός παραλίας Σκάλας ώρα 09.30 , από την Τοπική κοινότητα Σκάλας σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Σκάλας

Καθαρισμός παραλίας Λουρδά, ώρα 09.30, από το Νηπιαγωγείο Μεταξάτων

Καθαρισμός παραλίας Λυγιάς, Φάρσα, ώρα 09.30 , από την Τοπική κοινότητα Φάρσων , το σύλλογο «Ο Φάρος» και κατοίκους της περιοχής.

Καθαρισμός περιοχής μνημείου Ιταλών, εκκλησάκι Αγίας Βαρβάρας στο Αργοστόλι , ώρα 10.00 , από το  4ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου

Καθαρισμός περιοχής Μαϊστράτο,  Αργοστόλι, ώρα  09.30 , από  σπουδαστές της  Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων

 

Στόχος των δράσεων είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, η διάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού μέσα από ενέργειες καθαρισμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Η προσπάθεια συνεχίζεται !

 

Από το Τμήμα Πολιτισμού

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.