Κοινωνία

Εγκαίνια με μεγάλη γιορτή στο Ταχυδρομείο του Πόρου Κεφαλονιάς!

209views

Εγκαίνια με μεγάλη γιορτή στο Ταχυδρομείο του Πόρου Κεφαλονιάς!

Εγκαίνια με τη μουσική του σπουδαίου Ποριώτη τραγουδιστή Άγγελου Ανδρέατου με της ταλαντούχας παρέας του, χορό και άφθονο φαγητό και ποτό έγιναν τα εγκαίνια την σήμερα Κυριακή του Ασφαλιστικού Γραφείου και Πρακτορείο Ταχυδρομείου του Πόρου! Γεγονός που γιορτάστηκε με μεγάλη χαρά από τους Ποριώτες και άλλους παρευρισκόμενους!

Οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι του Ταχυδρομείου του Πόρου, σύμφωνα με τους κανονισμούς των ΕΛΤΑ, Διονύσης Μπούζος και η σύζυγος του Καίτη (Ειρήνη Γκόγκου) δεν άφησαν κανέναν παραπονούμενο με τη μοναδική γιορτή που οργάνωσαν για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους!

Εκτός από τους Ποριώτες τη γιορτή τίμησε με την παρουσία, τον ενθουσιασμό και τον χορό του ο εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής Νικόλας Φαραντούρης!

Τους ευχόμαστε όλοι ολόψυχα καλή νέα αρχή και καλές δουλειές!

Σπύρος Καγκάδης

https://youtu.be/66cut9-4NJQ

https://youtu.be/x0FKKE7UHZw

https://youtu.be/bfjE7ATsf9c

https://youtu.be/Q-NCXhK14os

https://youtu.be/unLXW-OaHSA

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.