Κοινωνία

Δωρεάν διανομή ροδάκινων από το Δήμο Αργοστολίου

184views

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, ΔΕΥΤΕΡΑ 05/09/2022

 

H Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αργοστολίου σας ενημερώνουν ότι την Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ (ΡΟΔΑΚΙΝΑ) σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες, ήτοι στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (Ε.Ε.Ε.) και σε μονογονεϊκές οικογένειες. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Αργοστολίου «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και ώρες 10:00 έως 14:00.

Ειδικά για την κατηγορία των πολύτεκνων και των τρίτεκνων η διανομή θα γίνει στην έδρα που έχουν ορίσει με σχετική ανακοίνωση και με ευθύνη των συλλόγων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να έχουν στην κατοχή τους αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (π.χ. αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο), καθώς και εγκεκριμένη απόφαση ένταξης στο Ε.Ε.Ε. ή/και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Σε περίπτωση παραλαβής από τρίτο πρόσωπο απαιτείται εξουσιοδότηση.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέλθουν έγκαιρα για την παραλαβή λόγω της ευπάθειας των προϊόντων.

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.