Πολιτική

Δυνατό πρωτοσέλιδο από τον “Ημερήσιο”: “Πέταξε έξω τον Κουρή από τον συνδυασμό της”

300views

Η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα διέγραψε χθες τον παραιτηθέντα αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή από τον Συνδυασμό της «Ιόνιο Δυνατά Κάθε Νησί Ψηλά», «λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς»,

Στην ανακοίνωση η Περιφέρεια αναφέρει:

Με απόφαση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, επικεφαλής του Συνδυασμού “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΨΗΛΑ” διαγράφεται από τον Συνδυασμό ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Σωτήρης Κουρής λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του, η οποία συνίσταται σε απρεπή λεκτική επίθεση εναντίον της Περιφερειακής Αρχής με ψευδή και κακόβουλα ‘επιχειρήματα’, ασάφειες και παραπληροφόρηση.

Ο κ. Κουρής παραβιάζει τις αξίες και τις αρχές που χαρακτηρίζουν την Περιφερειακή Αρχή με σκοπό να βλάψει την δημόσια εικόνα της και το δημιουργικό συλλογικό έργο που έχει πραγματοποιηθεί υπέρ των πολιτών, όπως και αυτό που σχεδιάζεται για το μέλλον, αντιμετωπίζοντας τις ιδιαίτερες δυσκολίες με επιμονή και συνένωση δυνάμεων.

Απ’ ότι φαίνεται ο κ. Κουρής δεν αντιλαμβάνεται τα στοιχειώδη χαρακτηριστικά της κοινωνικής αξιοπρέπειας και της πολιτικής συμπεριφοράς για ένα δημόσιο λειτουργό.

Αναδημοσίευση από το https://kefalonianmantata.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.