ΟικονομίαΤουρισμός

Διεθνής Έκθεση Τουρισμού World Travel Market

191views

Διεθνής Έκθεση Τουρισμού World Travel Market 07-09/11/2022

 

Στις 07-09 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, η διεθνής τουριστική έκθεση World Travel Market.

Σε μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο  η οποία πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Βρετάνια, την κύρια τουριστική αγορά του νησιού μας, συμμετείχε αποστολή από τον Δήμο μας.

Στα πλαίσια της έκθεσης και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, των Τουριστικών Πρακτόρων και των άλλων δήμων του νησιού μας,  πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες συναντήσεις και συζητήσεις με αεροπορικές εταιρείες και tour operators, συζητήθηκε η πορεία του τουρισμού στο νησί μας, παρουσιαστήκαν στοιχεία από την πολύ επιτυχημένη σεζόν του 2022 και σχεδιάστηκαν οι μελλοντικές συνεργασίες για την επόμενη, πολλά υποσχόμενη, σεζόν.

Επίσης υπήρξαν συζητήσεις με μέσα ενημέρωσής και εταιρείες προβολής προκειμένου να διερευνηθούν νέες δυνατότητες συνεργασίας που θα συμβάλουν στην περαιτέρω προβολή του νησιού μας.  Στελέχη του δήμου μας ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις στον Τουρισμό, τις νέες ιδέες και τεχνικές μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων για μια επιτυχημένη προώθηση ενός προορισμού αλλά και τις σωστές πρακτικές για μια βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Στο περιθώριο της έκθεσης και στην εκδήλωση των πρώτων Greek Travel Awards που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας  η Κεφαλονιά κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Best destination for the outdoors». Την Κεφαλονιά στην συγκεκριμένη εκδήλωση εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλός Μιχαλάτος,  η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της Τουριστικής Επιτροπής κα. Μαρίνα Βεργωτή και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.