Οικονομία

Διαμαρτυρία εμπορεπαγγελματικών συλλόγων και δικηγόρων για το φορολογικό νομοσχέδιο

153views

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιησαν σήμερα το πρωι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο πολλοί επαγγελματίες αλλά και δικηγόροι για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Με βασικά αιτήματα την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση και που θα τεθεί σε ισχύ από τη νέα χρονιά, την καθιέρωση του αφορολόγητου στις 12.000 ευρώ, να καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος και η προκαταβολή φόρου αλλά και να καθιερωθεί ακατάσχετο επαγγελματικών τραπεζικών λογαριασμών.

Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν ο Δικηγορικός Σύλλογος Κεφαλλήνιας & Ιθάκης, ο Εμποροεπαγγελματικος Σύλλογος Κεφαλληνίας & Ιθάκης, η Ιόνιος Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, η Ένωση Φοροτεχνικών Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ο σύνδεσμος Υδραυλικών Εγκαταστατών Κεφαλληνίας & Ιθάκης, το Σωματείο «Αρκείσιος» και ο Σύλλογος ταξί Αργοστολιού «Ο Αγιος Γεράσιμος.

Αμέσως μετά επισκέφθηκαν και το γραφείο του Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτου για του υποβάλουν τα αιτήματά τους.

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.