ΟικονομίαΠολιτική

Διήμερο εκδηλώσεων (11 & 12 Μαρτίου) της ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με επίκεντρο την ακρίβεια

196views

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αργοστόλι, 8-3-2022

 

 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (11 & 12 ΜΑΡΤΙΟΥ) ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Κεφαλονιάς & Ιθάκης, καλούμε τους φίλους του Κινήματος, να παρευρεθούν στην ομιλία του Παύλου Γερουλάνου με θέμα: “Οικονομικές εξελίξεις – Ακρίβεια – Πληθωρισμός”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (11/3) στις 18:30 μ.μ., στο Κέντρο Εκδηλώσεων Capitol στο Αργοστόλι (Φανάρι).

Το Σάββατο (12/3) το πρωί, στις 10:30 π.μ. μαζί με το Βουλευτή & Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ., Μιχάλη Κατρίνη θα περπατήσουμε στους δρόμους του Αργοστολίου και θα επισκεφθούμε τη τοπική αγορά, όπου θα διανείμουμε το ενημερωτικό φυλλάδιο που περιλαμβάνει τις προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που μαστίζει τη χώρα.

Στη συνέχεια, στις 12:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς, ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους της παράταξης μας.

Η συμμετοχή και η παρουσία σας θα τιμήσει ιδιαίτερα τη προσπάθειά μας να επαναφέρουμε τη πολιτική στο προσκήνιο, να συναντηθούμε με την κοινωνία, να συνομιλήσουμε με τις παραγωγικές τάξεις και τη νέα γενιά!

(Στις εκδηλώσεις θα τηρηθούν μέτρα προστασίας κατά του Covid – 19).

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.