ΑθλητισμόςΟικονομία

Διήμερο εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου 12-13 Μαρτίου 2022-Επιχειρηματικά βραβεία και  φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος

606views

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Η προπώληση εισιτηρίων για τον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης με τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος την Κυριακή 13/03/2022 στις 18:00, θα γίνεται στα γραφεία του Επιμελητηρίου, Λεωφ. Βεργωτή 131:

  • σήμερα 10/03/2022 από τις 11:00-15:00 και
  • αύριο 11/03/2022 από τις 10:00-15:00

Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο  “O Σωτήρ”.

 

ΓΙΑ  ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

12-13 Μαρτίου 2022

Επιχειρηματικά βραβεία και  φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος

Το Σάββατο 12/03 στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» θα γίνει η απονομή των επιχειρηματικών βραβείων, παρουσία σημαντικών προσώπων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, Υπουργών, βουλευτών, Προέδρων Επιμελητηρίων αλλά και σπουδαίων αθλητών. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί αδελφοποίηση του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης με το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος και θα τιμηθούν ο Πρόεδρος αυτού, Κώστας Γεωργάκος και  ο Γεν. Γραμ., ο  σπουδαίος καλαθοσφαιριστής Μπάνε Πρέλεβιτς.

Τη Κυριακή 13/03 Πρέλεβιτς, Κωνσταντινίδης, Χατζής, Κορωνιός, Σχορτσιανίτης, Γιαννούλης, Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Βετούλας, Μολφέτας, Ζήσης, Κουτρούλιας, Λιαδέλης, Χατζηβρέττας, Χαριστέας, Φύσσας και άλλοι πολλοί αθλητές ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με τον ΝΕΟΛ και την Ακαδημία Κεφαλονιάς σε μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου «Ο Σωτήρ». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου. Τιμή εισόδου: 3 ευρώ.

 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Για την είσοδο στους χώρους των εκδηλώσεων απαιτείται επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,

Σταύρος Σπαθής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.