Κοινωνία

Διήμερο δράσεων από το Εργαστήρι Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας «Διερεύνησε, Σχεδίασε, Δράσε για τη Σταδιοδρομία σου!»

50views

Το  Εργαστήριο Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας  του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της  κοινωνικής του δράσης  «Διερεύνησε, Σχεδίασε, Δράσε για τη Σταδιοδρομία σου!»,  θα πραγματοποιήσει στην Ιθάκη, στις 14 & 15 Απριλίου 2024, δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου , Γενικού & Επαγγελματικού Λυκείου, εκπαιδευτικούς και γονείς μαθητών όλων των βαθμίδων.
Η δράση υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ιθάκης και με την υποστήριξη της Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και του Υπεύθυνου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού Δημήτρη Ζαβιτσιάνου.

Περιμένουμε να καλωσορίσουμε στην Ιθάκη και ευχαριστούμε προκαταβολικά:
– την κ. Κατερίνα Αργυροπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Λήψης Επαγγελματικών Αποφάσεων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Διευθύντρια Εργαστηρίου ΕΚΠΑ  & την  Επιστημονική της Ομάδα αποτελούμενη από τους 
 Ασπασία Καραβία, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc., Επιστημονική Συνεργάτη ΕΚΠΑ
– Αριστείδη Λορέντζο, Ψυχολόγο, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc., Επιστημονικό Συνεργάτη ΕΚΠΑ
– Νέλλη Μπέλκη, Φιλόλογο, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc., Επιστημονική Συνεργάτη ΕΚΠΑ 
– Ολυμπία Χαϊδεμενάκη, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc., Επιστημονική Συνεργάτη ΕΚΠΑ 

Επισυνάπτουμε το σχετικό με τη δράση υλικό με την παράκληση να το προβάλλετε στις ενημερωτικές σας ιστοσελίδες, ώστε να γνωστοποιηθεί κατά το δυνατόν πιο ευρέως η δράση αυτή στους κυρίως στους γονείς μαθητών και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων στην Ιθάκη.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.