Τουρισμός

Δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού “ADAC Reise Magazin”  στην Κεφαλονιά

260views

Δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού “ADAC Reise Magazin”  στην Κεφαλονιά

 

 

Την περασμένη εβδομάδα, η Γερμανίδα δημοσιογράφος Kirsten Rick από το περιοδικό “ADAC Reise Magazin” επισκέφθηκε το νησί μας μετά από πρόσκληση της Τουριστικής Επιτροπής. Το “ADAC Reise Magazin” εκδίδεται έξι φορές το χρόνο και είναι ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά περιοδικά στη Γερμανία με κυκλοφορία  56.000 αντίτυπα.

 

Η κυρία Rick έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα Outdoor και φύσης και επισκέφθηκε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη με το νησί και θα γράψει ένα πολυσέλιδο άρθρο που θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Δεκεμβρίου.

 

Το ταξίδι οργανώθηκε από το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Δήμου στην γερμανική αγορά. Ο Ion Linardatos από το γραφείο δημοσίων σχέσεων εξηγεί: “Είμαστε σε επαφή με το ADAC Reisemagazin εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και τελικά η επίσκεψη υλοποιήθηκε φέτος. Το άρθρο της  Rick ταιριάζει απόλυτα με την στρατηγική της Κεφαλονιάς και θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε το φθινόπωρο στην Κεφαλονιά“.

 

Η Τουριστική Επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν για την  πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού:

 

Ionian Plaza Hotel

ΟΦΥΠΕΚΑ Μ.Δ. Εθνικών Πάρκων Ζακύνθου, Αίνου & Προστατευόμενων Περιοχών Ιονίων Νήσων

Michalis Fishing Tourism

 

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.