Κοινωνία

Δεν περιμένω τον Οκτώβρη!-Συμβολική περιπατητική διαδρομή τη Τρίτη 25 Οκτωβρίου

134views

Δεν περιμένω τον Οκτώβρη!

Με αφορμή την 25η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και το σύνθημα «Δεν περιμένω τον Οκτώβρη!» ηΔιεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας &Υγείας Δήμου Αργοστολίου σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας (Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, Βοήθεια στο Σπίτι και ΚΕΠ Υγείας) διοργανώνουν συμβολική περιπατητική διαδρομή τηΤρίτη 25 Οκτωβρίου στις 17:00 μ.μ.

Ως σημείο εκκίνησης ορίζεται η Γέφυρα Δεβοσέτου και ως σημείο τερματισμού η Π. Βαλλιάνου(μπροστά από την Περιφέρεια).Θα ακολουθήσουν ομιλίες από εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου και μουσική εκδήλωση.

Η 25η Οκτωβρίου είναι μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό. Με την δράση αυτή στοχεύουμε να περάσουμε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στην ζωή τους, να αγαπήσουν και να φροντίσουν περισσότερο τον εαυτό τους, διότι:

Δεν περιμένω τον Οκτώβρη! για να διαφυλάξω ένα από τα θεμέλια της γυναικείας ταυτότητας που συμβολίζει την μητρότητα, την θηλυκότητα, την φροντίδα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.