Πολιτική

Δεν ανανέωσε την θητεία της Μίνας Γαβριελατου ο Θεόφιλος

455views

Παρότι αρκετοί γνώριζαν ότι μεταξύ της Μίνας Γαβριελάτου και του Θεόφιλου Μιχαλάτου υπήρχε μια κατάσταση «ψυχρότητας» εντούτοις, κανείς δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο που ο δήμαρχος Αργοστολίου θα «πάγωνε» κανονικά τη δημοτική του σύμβουλο που, σας θυμίζουμε, είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στην οριακή επικράτηση του στις εκλογές του 2019, ιδίως στην περιοχή Ελειού -Πρόννων.

Όσοι γνωρίζουν τη Μίνα Γαβριελάτου είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειται να αφήσει το «πολιτικό στραπάτσο» που της «φύλαγε» ο δήμαρχος αναπάντητο, οπότε όλοι περιμένουν ότι θα έρθουν νέες «φουρτούνες» στην μεταξύ τους σχέση. Η Μίνα Γαβριελάτου θεωρείται και είναι δυναμική και πρόσωπο που δεν φοβάται τις ρήξεις.

Αξίζει: Δεύτερη έκπληξη, που πέρασε στα ψιλά, είναι ότι την αρμοδιότητα της πολεοδομίας που μέχρι πρότινος την ασκούσε η πρώην αντιδήμαρχος Γαβριελάτου, ο Θεόφιλος την κράτησε για τον εαυτό του μη εμπιστευόμενος κανέναν άλλον από τους συνεργάτες του.

Αναδημοσίευση από το ekefalonia

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.