Πολιτική

ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς Ιθάκης: Η ιστορική νίκη της ΝΔ την 21η Μαΐου μας γεμίζει χαρά, αλλά και ευθύνη

207views

Η ιστορική νίκη της ΝΔ την 21η Μαΐου μας γεμίζει χαρά, αλλά και ευθύνη, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των ανθρώπων που μας στήριξαν.

 

Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς όλες και όλους που συνέβαλαν με την ψήφο τους σε αυτό το μεγάλο και νικηφόρο αποτέλεσμα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Κυρίως ευχαριστούμε τα απλά μέλη μας, που είναι πάντα δίπλα στην παράταξη της ΝΔ στα δύσκολα και στα εύκολα.

 

Συγχρόνως, συγχαίρουμε θερμά τον κ. Παναγή Καππάτο για την επανεκλογή του, καθώς και την κα Σμαράγδα Σαρδελή και τον κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια, γιατί όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να ξαναγίνουν γαλάζια τα νησιά μας.

 

Η ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης συνεχίζει το έργο της, με στόχο στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να προκύψει μια αυτοδύναμη και ισχυρή Κυβέρνηση. Δεν εφησυχάζουμε και δεν αδρανούμε. Συνεχίζουμε ενωμένοι για μια νέα μεγάλη νίκη της ΝΔ!

 

 

ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.