Κοινωνία

Δήμος Ληξουρίου: Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Χαράλαμπου Λαζαράτου

229views

Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του εκλεκτού συμπολίτη μας και αγαπημένου φίλου Χαράλαμπου Λαζαράτου.

Ο Μπάμπης υπήρξε υπόδειγμα οικογενειάρχη , επιχειρηματία και κυρίως ανθρώπου !!
Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του προέδρου της Κοινότητας Κουβαλάτων την περίοδο 2010 – 2014 και αντιμετώπισε τις επιπτώσεις των καταστρεπτικών σεισμών του 2014 που έπληξαν κυρίως την Κοινότητά του με αφοσίωση και σθένος ώστε να αντιμετωπιστούν οι τεράστιες ζημιές που προκλήθηκαν.
Ξεχώρισε για την ευστροφία του , τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την ευγένειά του και κάθε συνάντηση μαζί του ήταν ξεχωριστή.
Το χαμόγελο ήταν μόνιμα χαραγμένο στο πρόσωπό του και είχε για όλους να πει μια καλή κουβέντα.
Αφήνει πίσω του άξιους απογόνους συνεχιστές του έργου του , που έχουν γαλουχηθεί με τις αξίες και τα ιδανικά που τους μεταλαμπάδευσε ως πατέρας και ως άνθρωπος.
Αγαπημένε φίλε Μπάμπη θα μας λείψεις…
Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.