Πολιτική

“Γκαντεμόσαυρος” ο Θεόφιλος-Πρωτοφανής κυβερνητική κρίση με παραίτηση του αρχηγού της ΕΥΠ περίμενε τον πρωθυπουργό μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Αργοστολίου – “Γκαντέμιασε” και τον Μητσοτάκη ο Θεόφιλος!!!

453views

΄Όσοι παρακολουθούν το site μας θα θυμούνται την αποκάλυψή μας ότι ο ολιγάρχης Δήμαρχος Αργοστολίου πιστεύει “στην μοίρα” , στο “μάτιασμᨔ και γενικά είναι δεισιδαίμων παρότι έχει λάβει την βασική εκπαίδευση..

¨Μεγάλος γκαντέμης μας προέκυψε ο ολιγάρχης Δήμαρχος Αργοστολίου κύριος Θεόφιλος Επόμενο “θύμα” του μετά τον Μητσοτάκη ο, όπως όλα δείχνουν, ο βουλευτής Καππάτος που μόλις στηθεί κάλπη θα ψάχνει την έδρα του

 

Από την άλλη βέβαια ίσως έχει δίκιο που θέλει να φτιάξει το ¨φενγκ σούι” του αφού , εδώ που τα λέμε , σαν γενική εικόνα , λίγο το αργόσυρτο στυλάκι , λίγο το μισοκακόμοιρο ύφος , λίγο η παραδοσιακή κοιλιά , λίγο το απεριποίητο μούσι παραπέμπει σε γκαν γκαντέμη…

Μια πρώτη γεύση πάντως πήρε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς μόλις έφυγε από την Κεφαλονιά και δη από την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Αργοστολίου και την χειραψία με το Θεόφιλο τον περίμενε στην Αθήνα πρωτοφανή κυβερνητική κρίση με παραίτηση του αρχηγού της ΕΥΠ κ.ο.κ. κάτι που κλυδωνίζει σοβαρά την κυβέρνησή του. Δηλαδή γκαντέμιασε και τον Μητσοτάκη ο Θεόφιλος. “Γκαντεμόσαυρος” κανονικός ο Θεόφιλος.

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.