Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ελευθερία Μεταξά στο μπαστούνι Αργοστολίου την Δευτέρα 7 Αυγούστου

207views
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ελευθερία Μεταξά στο μπαστούνι Αργοστολίου την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 και ώρα 8.15μμ …
Τα τραγούδια της Ελευθερίας Μεταξά είναι μελοποιημένη ποίηση σπουδαίων σύγχρονων Ελλήνων ποιητών. Αποτελούν προϊόν συνεργασίας με τον πολιτιστικό φορέα «Αμφικτυονία Ελληνισμού» στον οποίο η συνθέτρια είναι μουσικός εκπρόσωπος.
Το τεράστιο έργο που έγινε μέσα σε 2 χρόνια είναι η μελοποίηση 200 ποιημάτων. Η κα Μεταξά έχει μεταπτυχιακό στη σύνθεση από το Πανεπιστήμιο Κίνγκστον της Αγγλίας, μεταπτυχιακό στη διεύθυνση χορωδίας από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, πτυχίο Μουσικής τέχνης από το Πανεπιστήμιο Άνγκλια του Κέημπριτζ, πτυχίο πιάνου από τη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου και είναι διπλωματούχος φωνητικής. Είναι συμβασιούχος μαέστρος 6 χορωδιών, εδώ και 10 χρόνια στο Νομό Θεσσαλονίκης, στο Δήμο Θέρμης και μητέρα 2 παιδιών.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.