Πολιτική

Για την απουσία της ΠΙΝ από τις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις: «Φταίει ο ΕΟΤ» πρόεδρος του οποίου είναι η κ. Γκερέκου, δικαιολογήθηκε η περιφερειάρχης

168views

Για την απουσία της ΠΙΝ από τις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις:

«Φταίει ο ΕΟΤ» πρόεδρος του οποίου είναι η κ. Γκερέκου, δικαιολογήθηκε η περιφερειάρχης.

31/01/2023

Για μια ακόμη φορά η περιφερειακή αρχή μεταβιβάζει σε άλλους την ευθύνη για τις προφανείς δικές της παραλείψεις και αστοχίες.

Εν προκειμένω στην προσπάθεια της η περιφερειάρχης να απαντήσει γιατί δεν εκπροσωπήθηκαν τα Ιόνια Νησιά στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης, γιατί δεν θα εκπροσωπηθούν ούτε σ’ αυτήν του Μιλάνου και πιθανόν ούτε σ’ αυτήν του Βερολίνου, κατάδειξε ως υπεύθυνο το διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΤ!

Είναι προφανές ότι η αιτία για την κάκιστη εικόνα στον τομέα αυτό της τουριστικής προβολής βρίσκεται στην ανυπαρξία σχεδίου και συντονισμού που εδώ και καιρό διατρέχει την εικόνα της περιφερειακής αρχής. Άλλωστε η ίδια η περιφερειάρχης δέχτηκε ότι οι άλλες περιφέρειες που είχαν παρουσία στην έκθεση αξιοποίησαν χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Ταμείο. Η ΠΙΝ και η περιφερειάρχης γιατί δεν έκαναν το ίδιο;

Η περιφερειακή αρχή Κράτσα δεν είναι πλέον σε θέση να εκπροσωπήσει και να υπερασπιστεί τα τοπικά συμφέροντα, ακόμη και σε «τυποποιημένες» δράσεις όπως αυτές των τουριστικών εκθέσεων, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση και εύλογες και έντονες διαμαρτυρίες τουριστικών φορέων και παραγόντων.

Ευτυχώς που ο χρόνος της τελειώνει!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ
ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.