Κοινωνία

Γεώργιος Μαγουλάς: Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια για την εν γένει λειτουργία και οργάνωση του Νοσοκομείου

256views

Προς:

Την Διοίκηση του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας

 

Στις 7 Απριλίου, ευρισκόμενος με τη σύζυγό μου στο Super Market Βασιλόπουλος, υπέστην ημιλιποθυμικό επεισόδιο. Ειδοποιήθηκε αμέσως το Ε.Κ.Α.Β, το οποίο μας μετέφερε στα Επείγοντα, όπου Ιατροί και Νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν τα δέοντα, αντιμετωπίζοντας την λιποθυμική κρίση με ιδιαίτερη φροντίδα.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ο Διευθυντή του καρδιολογικού τμήματος κ. Δημοσθένης Δρόσος μου συνέστησε να παραμείνω στο Νοσοκομείο για πληρέστερη παρακολούθηση.

Από την τριήμερη παραμονή μου στο Νοσοκομείο αποκόμισα άριστες εντυπώσεις για το ενδιαφέρον και τη συμπεριφορά του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού.

Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια για την εν γένει λειτουργία και οργάνωση του Νοσοκομείου. Θα ήταν ευχής έργο αν το Υπουργείο Υγείας το στελέχωνε με επιπλέον ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, που θα μπορούσαν να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερες ειδικότητες, ώστε να νοσηλεύεται και θεραπεύονται ασθενείς με πολλά και ποικίλα νοσήματα.

 

Με εκτίμηση

Γεώργιος Μαγουλάς

Ομότιμος Καθηγητής

Πανεπιστημίου Αθηνών

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.