Πολιτική

Γεράσιμος Δημητράτος: Ήρθε η ώρα των αιγιαλών για εκποίηση

169views

Η κυβέρνηση της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε εντάσει στο Υπερταμείο και υποθηκεύει τους αιγιαλούς και τις παραλίες,που δικαιωματικά ,επειδή είναι ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ανήκει στους ΟΤΑ των Ιονίων νησιών .

Ταυτόχρονα αφαιρεί και την διαχείρηση απο τους ΟΤΑ με εμφανή πρόθεση να την παραχωρήσει σε ιδιώτες.

<<Η κυβέρνηση με νομοθετική ρύθμιση που πέρασε στο σχέδιο νόμου “Πλαίσιο ρύθμισης οφειλών και άλλες φορολογικές και τελωνειακές ρυθμίσεις..” και δίχως καν να ενημερώσει την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, μεταφέρει την ευθύνη διαχείρισης όλων των τουριστικών κτημάτων και ακινήτων , των κοινόχρηστων χώρων του αιγιαλού και των παραλιών, από τους ΟΤΑ στην ΕΤΑΔ.

Οι παρατρεχάμενοι δήμαρχοι των μνημονιακών υποψηφίων βουλευτών της Κεφαλονιας και της Ιθάκης περιμένουν να ”αίφνιδιαστούν και να μην μπορουν να αντιδρασουν” και συνεχιζουν την μακρά παράδοση της αφωνίας για την αυθαιρεσία του κράτους, νασφετερίζεται την ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Ο βουλευτής της ΝΔ και οι υποψήφιοι των μνημονιακών κομμάτων πιστοί στις δεσμεύσεις τους για εκποίηση της δημοτικής περιουσίας, προσποιούνται τους ανήξερους.

Ολοι οι παραπάνω είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ για τα νησια μας.

Απαιτούμε η ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ να αποδοθεί στους ΟΤΑ και να μην υποθηκευτεί στο Υπερταμειο για το ψεύτικο χρέος της χώρας μας. .

ΕΜΕΙΣ θα αγωνιστούμε με όλα τα μέσα γι’αυτό.

ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Υποψήφιος βουλευτής ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και ΙΘΑΚΗΣ

ΜΕΡΑ 25-Συνεργασία για την ΡΗΞΗ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.