Κοινωνία

Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη του νέου ΔΣ της Ένωσης Πολυτέκνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

204views

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Πολυτέκνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης καλεί τα μέλη της σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα,όπως καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο γραφείο της Ένωσης στο Κτίριο ΞΕΝΙΑ, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και ώρες από 09:00 έως και 13:00 ,από σήμερα έως και Τρίτη 19 Μαρτίου 2024.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, Λεωφ. Αντώνη Τρίτση (παραλία) στο Αργοστόλι το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στο ίδιο μέρος και ώρα.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.