Κοινωνία

Βύθιση επαγγελματικού σκάφους στην θαλάσσια περιοχή Μακρύ Γιαλού

296views

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, για περιστατικό βύθισης επαγγελματικού- εκμισθούμενου σκάφους, με τρείς (03) ημεδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΜΑΚΡΥΣ ΓΙΑΛΟΣ¨ ν. Κεφαλληνίας.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και για την περιοχή απέπλευσαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δύο ιδιωτικά σκάφη, προς παροχή συνδρομής.

Οι ανωτέρω επιβαίνοντες περισυνελέγησαν από παραπλέοντα σκάφη και στη συνέχεια, με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα Αργοστολίου, ενώ δήλωσαν ότι είναι καλά στην υγεία τους και δεν χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το ανωτέρω σκάφος πρόκειται να ανελκυσθεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.