Πολιτική

Βόμβα: Κόπηκε από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ο Καππάτος-Κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ολιγάρχη Μιχαλάτο

397views

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Υπό το βάρος των σκανδάλων κι υπό την πανελλήνια κατακραυγή η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να κόψει απο το ψηφοδέλτιο της Κεφαλονιάς τον Παναγή Καππάτο.

Εντός της ημέρας αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις ενώ φοβερά αναστατωμένος από αυτή την εξέλιξη είναι ο ολιγάρχης Δήμαρχος Μιχαλάτος που έτσι χάνει το πιο πιστό κι αφοσιωμένο του στήριγμα.

Πάντως ο ολιγάρχης Μιχαλάτος προσέφερε στον Παναγή Καππάτο ως “λύση ανάγκης” μια θέση στο ψηφοδέλτιό του για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου οπότε πλέον ο απερχόμενος βουλευτής θα δώσει την μάχη του σταύρου για μια “θέση στον ήλιο” στο στρατόπεδο του κυρίου Θεόφιλου που κι αυτό όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο αφού και σ’ αυτή την περίπτωση είναι σίγουρο πως “θα δει τη πλάτη” των Σαμούρη, Σταύρου Σπάθη κ.λ.π. που ξέρουν καλά το παιχνίδι του σταυρού.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.