Πολιτική

“Βράζουν” οι τοπικές ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-Βαρέθηκαν να κάνουν τις “δευτεράντζες” και θέλουν να έχουν αυτοδιοικητική έκφραση

446views

Εκλογές “μυρίζουν ‘ κι όπως είναι φυσικό οι τοπικές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθώς θέλουν να αποτινάξουν το στίγμα ότι δεν έχουν σημαντικά στελέχη με προσωπική επιρροή κι ότι αδυνατούν να συγκροτήσουν αυτοδιοικητικές παρατάξεις ακόμα και στο Δήμο Αργοστολίου που αποτελεί τον πυρήνα του πολιτικού παιχνιδιού στην Κεφαλονιά.

Είναι δηλαδή γεγονός πως ενώ αυτά τα δύο κόμματα λαμβάνουν ποσοστά στην Κεφαλονιά αξιόλογα εντούτοις σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης είναι ουσιαστικά ανύπαρκτα και δεν έχουν αυτόνομη παρουσία κάτι που μειώνει το πολιτικό βεληνεκές του και καθιστά τα μέλη των Τοπικών τους περιορισμένης πολιτικής βαρύτητας. Αυτή ακριβώς την εικόνα θέλουν να αλλάξουν πλέον τα τοπικά κομματικά στελέχη και είναι καταγεγραμμένη π.χ. η άποψη του Προέδρου του τοπικού ΚΙΝΑΛ Λευτέρη Κρητικού πως “δεν είναι δυνατόν να χτυπάμε διψήφιο και να λέμε ότι δεν μπορούμε να κατεβάσουμε δημοτικό συνδυασμό έστω στην πρωτεύουσα του Νομού μας”.

Αλλά και στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει ανάποδες με την στάση του ολιγάρχη Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου καθώς όπως λένε πηγές του κόμματος “Δεν είναι δυνατόν να ταυτιζόμαστε  με τον μεγαλοεπιχειρηματία Μιχαλάτο καθώς κάτι τέτοιο χαλάει το αριστερό μας προφίλ ενώ άλλωστε ο Μιχαλάτος μας φτύνει και έχει ταυτιστεί με τον Καππάτο”! Μένει να δούμε αν όλα τα παραπάνω θα έχουν και πρακτικό αντίκρυσμα ή μείνουν απλά γκρίνιες και παραπονάκια…

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.