Αθλητισμός

Βράβευση του νικητή του επετειακού αυθεντικού 40ου Μαραθωνίου της Αθήνας Έντουιν Κίπτο από τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού Γ. Βρούτση

155views

Βράβευση του νικητή του επετειακού αυθεντικού 40ου Μαραθωνίου της Αθήνας Έντουιν Κίπτο από τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού Γ. Βρούτση

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, βρέθηκε σήμερα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, όπου βράβευσε το νικητή του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Κενυάτη δρομέα Έντουιν Κίπροπ Κίπτο. Μετά την τελετή βράβευσης ο κ. Βρούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα, είχα τη χαρά και τη μεγάλη τιμή να υποδεχτώ και να βραβεύσω εδώ στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο τον πρώτο των πρώτων αθλητή-δρομέα, Κενυάτη Έντουιν Κίπροπ Κίπτο, ο οποίος τερμάτισε πρώτος, σημειώνοντας μάλιστα νέο ρεκόρ αγώνα για την Κλασική Μαραθώνια Διαδρομή, με 2:10:34, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ!
Τα συναισθήματα που νιώθω δεν περιγράφονται με λόγια!
Βρίσκομαι μέσα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και να παρακολουθώ από κοντά όλους αυτούς τους υπεραθλητές και τις υπεραθλήτριες Μαραθωνοδρόμους να τερματίζουν, μετά από τα 42.195 χλμ της αυθεντικής κλασικής διαδρομής. Μιας κλασικής Μαραθώνιας διαδρομής, όπου είναι όλοι νικητές!
Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτή την εμπειρία!
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους και όλες και φυσικά στον ΣΕΓΑΣ και την Πρόεδρο του κα Σοφία Σακοράφα, για την άψογη διοργάνωση!
Είμαστε όλοι πραγματικά υπερήφανοι για την Ελλάδα μας, καθώς και για όλα όσα εκπέμπει σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!
Ο αθλητισμός είναι χαρά, υγεία, δημιουργία!»

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.