Αθλητισμός

ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2022-Διεθνές Meeting Στίβου-Παρακολουθείστε ζωντανά μόνο στο ΙΟΝΙΑΝ

535views

ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2022

Διεθνές Meeting Στίβου

Παρακολουθείστε ζωντανά μόνο στο ΙΟΝΙΑΝ

Λίγες ημέρες έχουν μείνει για τη μεγάλη γιορτή του στίβου, τα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2022 που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Μαΐου, στο δημοτικό στάδιο Αργοστολίου. Φέτος το Meeting περιλαμβάνει 10 αγωνίσματα και ήδη σπουδαία ονόματα από την Ελλάδα και επτά ακόμα χώρες έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους και μας υπόσχονται εντυπωσιακό θέαμα και μεγάλες επιδόσεις.

Κορυφαίος όλων είναι βεβαίως ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκυο στο άλμα σε μήκος, Μίλτος Τεντόγλου. Δίπλα στον Τεντόγλου θα αγωνιστεί ο φιναλίστ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο άλμα τριπλούν Νίκος Ανδρικόπουλος, ενώ ιδιαίτερη αξία έχει η συμμετοχή του πέμπτου Παραολυμπιονίκη του Ρίο,  Κωνσταντίνου Βέλτση.

Πολλοί και σπουδαίοι διεθνείς αθλητές θα δώσουν το παρών και δίπλα στα μεγάλα αυτά ονόματα θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της Κεφαλονιάς.

Το Σάββατο 14 Μαΐου από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 8 το βράδυ, μείνετε συντονισμένοι τηλεοπτικά και διαδικτυακά στο ΙΟΝΙΑΝ και ζήστε τις μεγάλες συγκινήσεις του στίβου, ζωντανά από την Κεφαλλονιά.

https://ioniantv.gr/deite-live-to-diethnes-meeting-stivou-vergwteia-2022/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.