Πολιτική

Βασιλικότεροι του… Κυριάκου!

273views

Ανεβαίνει το… πολιτικό θερμόμετρο στην Κεφαλονιά, λίγο πριν τις κρίσιμες κάλπες της 8ης Οκτωβρίου. Αφορμή στάθηκε η επιλογή του Βουλευτή της ΝΔ στα νησιά μας, Παναγή Καππάτου, να δηλώσει την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Θεόφιλου Μιχαλάτου και της «Δημοτικής Συμπολιτείας».

Τη δήλωση αυτή ακολούθησε η ακαριαία αντίδραση τόσο του Αλέξανδρου Παρίση όσο και της προέδρου της ΝΟΔΕ Γιάννας Κουλουμπή, που έσπευσαν να υπογραμμίσουν ότι η Νέα Δημοκρατία δίνει «χρίσματα» μόνο στις Περιφέρειες και στους τρεις μεγάλους Δήμους της Χώρας.

Φυσικά, δεν μας είπαν κάτι καινούριο αφού ο ίδιος ο Παναγής Καππάτος υπογράμμισε την στάση αυτή της Νέας Δημοκρατίας, για να αναφέρει στη συνέχεια ότι οι Βουλευτές του κόμματος έχουν το «ελεύθερο» Μητσοτάκη να στηρίξουν τους Δημάρχους της επιλογής τους.

Ξέραμε ότι ο Παναγής ενοχλεί πολλούς, εντός και εκτός των κομματικών τειχών.

Ότι θα έφταναν όμως να εμφανιστούν βασιλικότεροι του «βασιλέως» Κυριάκου, δεν το περιμέναμε!

Υπομονή παιδιά. Κυριακή, κοντή γιορτή!

Πηγή: www.inkefalonia.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.