Κοινωνία

Αφιέρωμα του Αχελώου και της εκπομπής “Ανοιχτές Σελίδες” στην Κέκρυρα

115views

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκτακτη εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου αφιέρωμα στην Κέρκυρα.

Στην εκπομπή μιλούν για πώς πήγε ο Τουρισμός εφέτος και σε σχέση το 2019 πρίν τον Κορωνοιό , τι αναμένουν για του χρόνου, και τι περιμένουν από την Πολιτεία στην συνεργάτη της εκπομπής μας κ Μαριλένα Σούκερα οι Θεόδωρος Ζηνιάτης ξενοδόχος Σάκης Κώνστας Εστιάτορας Περικλής Κατσαρός Εστιάτορας.

Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν αποσπάσματα Πολιτιστικών εκδηλώσεων με Τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κατω Γαρούνας. Χορωδία Αφρας με Σολίστ τον Μιχάλη Βολιάρη Χορωδία Ανεμόμυλου Θωμάς Φλαγκίνης Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας Ιωάννης Καποδίστριας Δημος Κεντρικής Κέρκυρας Φιλαρμονικη Ορχήστρας Βοστώνης. Φεστιβαλ Χορωδιών Κέρκυρας Αφιερωμένο στον αξέχαστο Μαέστρο Χρύσανθο Γρηγορόπουλο.

https://www.youtube.com/watch?v=SMVfnIVkGJg

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.