Πολιτική

Αυτό το τρίο διοικεί το Δήμο Αργοστολίου!!! Ολιγάρχης -Σαμούρης και Πρόεδρος Δειλινατων γυρνάνε την περιοχή δεκαετίες πίσω με βαλκανικού τύπου παλαιοκομματισμό

689views

Είναι ντροπή, είναι κρίμα, είναι οπισθοδρόμηση… Αυτή την στιγμή τα ηνία του Μητροπολιτικού Δήμου Αργοστολίου τα κατέχουν τρεις ανθρωποι που πραγματικά ζουν, κινούνται, αναπνέουν με τις παλαιοκομματικές μεθόδους των προσωπικών εξυπηρετήσεων, του “ρουσφετιού” και της τακτοποίησης ημετερων.

Ούτε όραμα, ούτε πολιτικός λόγος ούτε αποτέλεσμα, ούτε ουσιαστικά έργα αλλά μόνο πολιτικο “νταραβέρι” και ικανοποίηση προσωπικών αιτημάτων των “των ημετερων “. Ίσως αυτό το μοτίβο να ταιριάζει ή να είναι αποδεκτό σε κάποιες άλλες περιοχές της Ελλάδος ομως θεωρούμε ότι ο μητροπολιτικός Δήμος Αργοστολίου αξίζει κάτι πιο σοβαρό , σύγχρονο κι ευρωπαϊκό .

Και νομίζουμε ότι το ίδιο νομίζει και η πλειοψηφία των δημοτών που μπορεί να μην εκδηλώνεται αλλά “βράζει” με το πισωγύρισμα του τόπου και την περιφρόνηση αυτών που ζητάνε μια εξελιγμένη και μοντέρνα Τοπικη Αυυοδιοικηση.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.