Πολιτική

“Αυτοκτονει” η Νέα Δημοκρατία στην Κεφαλονιά – Αστείο εκλογικά ψηφοδέλτιο με Καππάτο και Μαραβέγια, η έδρα ήδη “ταξίδεψε”!!!

529views

Μάλλον η Νέα Δημοκρατία έχει μπλέξει το 2019 με το 2022 και θεωρεί πως μπορεί και τώρα να κάνει ανάλογα “μπαλέτα” στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου της χωρίς καμία εκλογικη συνέπεια.

Ομως πλέον η πολιτική ατμόσφαιρα είναι τελείως διαφορετική από το 2019,που επικράτησε πάνω απ’ όλα η αναγκαιότητα τότε να απομακρυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία που είχε “χάσει το μέτρο, κι αυτή την φορά τα πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς χωρίς σύνθεση των διαφόρων πολιτικών ομάδων του νησιού πολύ δύσκολα θα επέλθει το θετικό αποτέλεσμα.

Παντως αυτοί που αποφασίζουν για την περιοχή μας στα κεντρικά της Ν.Δ. θεωρούν πως μπορούν να επιβάλουν οποίο ψηφοδέλτιο θέλουν για άλλη μια φορά και φυσικά αυτό θα πράξουν με μόνη διαφορά πως αυτή την φορά δεν πρόκειται να υπάρξει η αναγκαστική συσπείρωση του 2019 κι όλα δείχνουν ότι η έδρα “θα ταξιδέψει” για “άλλη πολιτική γη,αλλά μέρη.

Το δίδυμο Καππατος -Ναπολεων Μαραβέγιας είναι πραγματικά εκλογικά αστείο καθώς ο μεν πρώτος έχει ανοιχτά απεναντι του ένα τεράστιο τμήμα της τοπικής Ν .Δ. λόγω της προκλητικής του ταύτισης με τον ολιγαρχη Δήμαρχο Μιχαλατο ενώ ο κύριος Ναπολέων μπορεί να είναι ένας αξιόλογος καθηγητής Πανεπιστημίου αλλά στην Κεφαλονιά θεωρείται και είναι ξένο πολιτικά σώμα ,χωρίς πολιτικό σύστημα και υποστηρικτές ,και θα είναι θαύμα αν πιάσει τους χίλιους σταυρούς.

Η Νεα Δημοκρατία αυτοκτονεί στην Κεφαλονιά αλλά φυσικά αυτό είναι δικαίωμα της.Αλλωστε μια έδρα είναι μόνο ,προφανώς δεν την χρειάζονται…

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.