Πολιτική

Ασταμάτητος ο Θεόφιλος Μιχαλάτος-Μεγάλη παρουσία χθες σε Βαλεριάνο, Μαυράτα, Θηράμονα, Κατελειό και Σκάλα

299views

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΘΕΣ

ΣΕ ΒΑΛΕΡΙΑΝΟ, ΜΑΥΡΑΤΑ, ΘΗΡΑΜΟΝΑ, ΚΑΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΚΑΛΑ

 

Προ παραμονή της ολοκλήρωσης των προεκλογικών περιόδων η «ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ» και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος βρέθηκαν στα χωριά του Ελειού με συγκεντρώσεις πολιτών σε κάθε κοινότητα, ενώ μεγάλη συνάντηση έγινε το βράδυ στη Σκάλα.

Ένα βράδυ λοιπόν πριν τη μεγάλη συγκέντρωση της πλατείας Αργοστολίου ο Δήμαρχος, Θεόφιλος Μιχαλάτος, με την εκδήλωση της Σκάλας και την συμμετοχή σε αυτήν 150 περίπου πολιτών, έστειλε το μήνυμα της απόφασης του να συνεχίσει την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας.

Κανένας πια δεν αμφισβητεί ότι μετά την Λειβαθώ, τα Ομαλά, τον Πόρο, την Θηναία, τα χωριά του Αργοστολίου, θα είναι και η περιοχή του Ελειού και των Πρόννων η δημοτική ενότητα που θα δώσει μεγάλη πλειοψηφία στην «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», ενώ σήμερα το βράδυ το Αργοστόλι, στην κεντρική πλατεία θα “ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ” οριστικά τη μεγάλη «ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ» της 8ης Οκτωβρίου.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.