Κοινωνία

Από το Δημοτικό Σχολείο στο Γυμνάσιο

346views

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο οι μαθητές και μαθήτριες της Στ΄τάξης πραγματοποίησαν επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου, στο οποίο θα φοιτήσουν σύμφωνα με τη χωροταξική κατανομή των μαθητών. Στόχοι του Προγράμματος ήταν:

  • Eνημέρωση των μαθητών και μαθητριών της τελευταίας τάξης του δημοτικού σχολείου ως προς τις αντικειμενικές διαφορές από τη μια βαθμίδα εκπαίδευσης στην άλλη για την καλύτερη προσαρμογή τους στο νέο σχολείο.
  •   Γνωριμία με τους χώρους του σχολείου, τους καθηγητές και τον διευθυντή του 2ου Γυμνασίου.
  •  Επίσκεψη στα εργαστήρια του σχολείου.
  • Πρώτη επαφή με τους κανονισμούς του σχολείου.

Επίσης η ψυχολόγος του σχολείου κ.Μικελάτου Μαρία πραγματοποίησε στους μαθητές ημερίδα για το ίδιο θέμα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ.Βουτσινά Νικόλαο, διευθυντή του 2ου Γυμνασίου καθώς και τους καθηγητές που υποδέχτηκαν τους μαθητές, -τριες μας και συντέλεσαν στη γνωριμία με την επόμενη βαθμίδα και ευχόμαστε στους μαθητές μας “Καλή Πρόοδο και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους”.

Η Διευθύντρια

Υβόννη Αλυσανδράτου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.