Πολιτική

Αποκλειστικό : Ποια μεγάλα ονόματα είπαν όχι στον Παρίση για τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023-Προσπαθει πλέον να φτιάξει ένα συνδυασμό όπως όπως (έστω με πρόσωπα τρίτης διαλογής ) για να τον παραδώσει στον Παύλο Παπαδάτο βάσει συμφωνίας…

1.3kviews

Είναι κρίμα που ο Παρίσης δεν μπορεί να καταλάβει πως ο πολιτικός κύκλος του ολοκληρώθηκε και επιμένει να πιέζει παλιούς υποστηρικτές του να κατέλθουν μαζί του στις εκλογές του 2023 (κρύβοντας τους βέβαια πως στην πραγματικότητα λειτουργεί ως “λαγός ” του Παύλου Παπαδάτου βάσει της πολιτικής προσφοράς του τελευταίου που έκανε δεκτή ο Παρίσης ).

Όπως και να ” χει ο Παρίσης εμφανίζεται ως “μπροστινός ” και προσπαθεί να πείσει κάποια μεγάλα ονόματα να τον ακολουθήσουν αλλά τα όχι που έχει ακούσει είναι ηχηρά και κατηγορηματικά .

Ο πρώτος που του ξεκαθάρισε πως δεν θα κατέβει μαζί του το 2023 είναι ο άλλοτε βασικός του συνεργάτης Διονύσης Λυκούδης ενώ ακριβώς στην ίδια “γραμμή” κινήθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μεναγιας . Ένα βαρυγδουπο όχι είπε στον Παρίση και ο πρώην Διοικητής της Αστυνομίας Παναγιώτης Φιλιππου ενώ και η προσπάθεια επαναπροσέγγισης με τον Διονύση Κοκοση απέτυχε παταγωδώς.

Οχι στον Παρίση είπε και ο Άγγελος Αγγούριας από τον Ελειό -Πρόννους καθώς δεν ξεχνα πως το 2019 ο Παρίσης τον θεώρησε περιττό ενώ οχι είπε ασφαλώς κι ο Σπυρονικόλας Σολωμός.

Τέλος παρά τις ισχυρές πιέσεις και ο Γιάννης Λυκούδης σε καμία περίπτωση δεν υπογράφει δήλωση πως θα κατέβει με τον Παρίση στις ερχόμενες εκλογές.

Ε μετά απ’ όλα τα παραπάνω ο Παρίσης προσπαθεί να εμφανίσει ένα συνδυασμό “με το ζόρι ” με πρόσωπα τρίτης διαλογής είτε άγνωστα (κουμπάροι και γνωστοί του Κωνσταντάκη ) είτε “τελειωμενα- ξεχασμένα”!!!

Έχει να πέσει πολύ γέλιο με τον απόμαχο Αλέκο…

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.