Πολιτική

Αποκαλύπτουμε με ντοκουμέντα το προεκλογικό “δούλεμα” εις βάρος των ΑΜΕΑ και των οικογενειών τους για το “ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ” από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο!!! Θαυμάστε την αξιοπιστία του πολιτικού ανδρός!

557views

Με πρωτοφανή κυνισμό ο νυν Δήμαρχος Αργοστολίου ενέπαιζε προεκλογικά τα ΑΜΕΑ και τις οικογένειές τους τάζοντας ξεδιάντροπα πως τάχα αν εκλεγεί αυτός θα ανοίξει αμέσως το “ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ” για να απασχοληθούν τα άτομα με αναπηρία προσποιούμενος πως αυτός θα ξεπερνούσε το πρόβλημα με απίστευτα χρέη που είχαν δημιουργηθεί επί θητείας Τσιλιμιδός -Σαμούρη κατά τον παλιό Δήμο Αργοστολίου αλλά και τα γραφειοκρατικά προσκόμματα.

Η ναυαρχίδα των τοπικών ΜΜΕ του Θεόφιλου Μιχαλάτου Inkefalonia είχε αναλάβει “εργολαβικά” την προώθηση των δεσμεύσεων και των υποσχέσεων του αρχηγού του και τότε υποψηφίου Δημάρχου Θ. Μιχαλάτου για δήθεν άνοιγμα εκ νέου του “Καφενείου της Καμπάνας” για τα ΑΜΕΑ παρά τα γνωστά τεράστια χρέη που είχαν δημιουργηθεί κατά τη θητεία των Τσιλιμιδού-Σαμούρη στον παλιό Δήμο Αργοστολίου (προ Δήμο Κεφαλονιάς)

Ως γνωστόν όμως ο Θ. Μιχαλάτος δεν διστάζει να “δούλευε μέσα στα μούτρα” τους πάντες οπότε ας απολαύσουμε τις προεκλογικές του δηλώσεις τώρα που ξέρουμε πως αποφάσισε να μην ξανανοίξει το “ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ” αλλά παραχώρησε το χώρο σε Ίδρυμα πολιτιστικό που καμιά σχέση δεν έχει στους σκοπούς του με τα ΑΜΕΑ:

ΤO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ

Σημαντική προεκλογική δέσμευση του Θεόφιλου. Το έκλεισε το Μέγαρο, θα το ανοίξει πάλι η Δημοτική Συμπολιτεία. Ευαίσθητο ζήτημα κοινωνικής πολιτικής και θέμα συζήτησης παντού. Αν ο Θεόφιλος προχωρήσει γρήγορα στην επαναλειτουργία, αυτό θα μετρήσει θετικά και θα ανεβάσει τις μετοχές του, κυρίως στο κομμάτι των επικριτών του στο Αργοστόλι. Βέβαια, σημαντικό κομμάτι αποτελεί η χρηματοδότηση και η σωστή διαχείριση προκειμένου να υπάρξει βιωσιμότητα.

https://www.inkefalonia.gr/koinonia/72560-exo-g-rammata-gia-ti-goyna-sas-h-allagi-tis-edras-tou-dimarxou-i-maxi-tis-kathimerinotitas-o-viologikos-leivathoys-to-kafeneio-tis-kampanas-kai-oi-apeftheias-anatheseis

Αυτά έγραφε προεκλογικά η ναυαρχίδα των ΜΜΕ του Θεόφιλου inkefalonia.

Όσον αφορά το Καφενείο της Καμπάνας, ο Δήμος θα μπορούσε να φτιάξει μία νέα εταιρία και να το διαχειριζόταν εκ νέου, ώστε να μην απομακρυνθούν αυτά τα παιδιά.

https://www.inkefalonia.gr/aytodioikisi/68849-theofilos-apaksiosate-tis-topikes-koinotites-yparxei-grinia-sta-xoria-video

Ανοίγουμε την Κοινωνική Δομή απασχόλησης για άτομα με ειδικές ανάγκες στο χώρο του καφενείου της Καμπάνας. Σε προεκλογική ομιλία.

https://www.inkefalonia.gr/aytodioikisi/71145-omilia-theofilou-mixalatou-stin-parousiasi-tou-syndyasmoy-tis-dimotikis-sympoliteias

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.