Πολιτική

Αποκάλυψη “Ημερήσιου”: Μήνυση στον Μιχαλάτο για παράβαση καθήκοντος

2.3kviews

Μηνυτήρια αναφορά κατά του δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου και συνεργατών του, έχει καταθέσει στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών η κάτοικος Βλαχάτων (από το χωριό του δημάρχου) Πολυτίμη (Πόλα) Κοσμετάτου, για παράβαση καθήκοντος.

Εδώ και πολύ καιρό γράφουμε ότι το ολιγαρχικό σύστημα που διοικεί το Δήμο Αργοστολίου, με πρώτο τον ίδιο το δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο, έχει μια ροπή να αδιαφορεί για τους νόμους και να θεωρεί τη νομιμότητα μια …απλή λεπτομέρεια που είναι μόνο για τους άλλους.

Αυτό φυσικά ισχύει πολύ περισσότερο, όταν κάποιο θέμα αφορά την περιοχή των Βλαχάτων, δηλαδή το χωριό του δημάρχου, στο οποίο θεωρεί ότι ο λόγος του είναι νόμος και ότι είναι κάτι σαν τοπικό «φαρ ουέστ».

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν δημότες όπως η Πόλα Κοσμετάτου, που αντιδρούν σε αυτήν την κατάσταση και που δεν διστάζουν να επιμένουν στην εφαρμογή της νομιμότητας, υπενθυμίζοντας στον Θεόφιλο Μιχαλάτο ότι η Ελλάδα παραμένει κράτος δικαίου και καμία περιοχή της δεν εξαιρείται.

Αντιμέτωπος λοιπόν με το …σκαμνί για παράβαση καθήκοντος βρίσκεται τόσο ο δήμαρχος Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτος, όσο και κάποιοι από τους συνεργάτες του (αντιδήμαρχος Δ. Μινέτος, υπάλληλος Τεχνικών Υπηρεσιών Μ.Φιλιππάτος), διότι δεν εφαρμόζουν δικαστική απόφαση για τη διάνοιξη και οριοθέτηση δρόμου στα Βλαχάτα.

Σύμφωνα πάντα με την επίμαχη μήνυση, ο δόλος του δημάρχου και της ομάδας του εδράζεται στο γεγονός ότι σε περίπτωση που διανοιχθεί και οριοθετηθεί ο δρόμος , όπως διατάσσει το Δικαστήριο, θα «πειραχθούν»  ιδιοκτησίες και συμφέροντα  «δικών του παιδιών», οπότε προφανώς αυτή τη δύσκολη προεκλογική περίοδο, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δεν θέλει να ρισκάρει απώλειες σίγουρων ψηφοφόρων, αφού έχει αγχωθεί πολύ για τις ερχόμενες εκλογές.

Η συνέχεια αναμένεται στις αίθουσες των Δικαστηρίων.

ΠΗΓΗ https://kefalonianmantata.gr/

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Διονύσης Μινέτος
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.