Κοινωνία

Απεβίωσε η Χρυσούλα Αντωνάτου ιδρυτικό μέλος της εταιρείας “Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Συμφερουπόλεως)”

193views

Απεβίωσε χθές η προσφιλέστατη σε όλους μας Χρυσούλα Αντωνάτου. Ιδρυτικό μέλος της εταιρίας που συστήσαμε μαζί το 2009. Άνθρωπος με πολλά χαρίσματα εξέφρασε για όλους εμάς που την γνωρίσαμε και συνεργασθήκαμε στενά ,όλα τα χαρίσματα της παλιάς Κεφαλονίτισας. Με φυσική αρχοντιά στους τρόπους της, περιέβαλε τα πάντα γύρω της με καλοσύνη και οργάνωση και τάξη και χάρη. Προσέφερε τα μέγιστα στην προσπάθεια της εταιρίας να συγκεντρώσει τις κλίνες του νοσοκομείου Αργοστολίου και του Γηροκομείου Ληξουρίου και με καθημερινή προσπάθεια στήριζε ανεπιτήδευτα όλο το έργο μέχρι σήμερα.

Με συμπάθεια και ευγένεια διαχειριζόταν για χρόνια την κίνηση των εξωνοσοκομειακών κλινών στις κατοικίες ασθενών σε όλο το νησί και  πανηγύριζε σε κάθε ευόδωση του σκοπού όσο μικρή κι αν ήταν. Πάντα «αόρατη», πάντα ουσιαστική χωρίς ίχνος βερμπαλισμού και με αποστροφή σε κάθε ανούσια ποταπότητα και δη στην αέναα  δημοσιοποιημένη φωτογράφηση.

Γνωρίσαμε, αγαπήσαμε, ωφεληθήκαμε και αποχαιρετούμε έναν υπέροχο δικό μας άνθρωπο. Όσοι είχαμε την τύχη και την τιμή να δεχθούμε την φιλία και την αγάπη της και την ανωτερότητά της ευχόμαστε ολόκαρδα «καλό παράδεισο», που είναι σίγουρα «καλός» γι αυτήν και τους συμπατριώτες μας σαν αυτήν.

Με τιμή

ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.