Ελλάδα-Διεθνή

Απίθανος παπάς στη Νάξο «άρπαξε» το μικρόφωνο και ξεκίνησε να «ραπάρει» (βίντεο)

216views
Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες εικόνες, αλλά ομολογουμένως ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη όπου ένας παπάς στη Νάξο, έπιασε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει και να «ραπάρει».

Ο παπάς στον Απόλλωνα Νάξου, όπως ήταν λογικό καταχειροκροτήθηκε, όταν έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε σε εκδήλωση που έγινε το Δεκαπενταύγουστο.

Στην εξέδρα που είχε στηθεί για συναυλία και ο ίδιος άρπαξε το μικρόφωνο και «ράπαρε» το γνωστό τραγούδι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη το «Διθέσιο».

Ο πάτερ Ηλίας Χρυσάκης που έκανε μια διασκευή στο γνωστό κομμάτι, δεν παρέλειψε να αναφέρει και την εκκλησία του χωριού της Νάξου – το ναό του Τιμίου Προδρόμου – στο τραγούδι του, «με καλή παρέα θα ‘θελα να ‘σαι πάντα καλά, στου Τιμίου Προδρόμου το ναό, οι προσευχές σου θα φτάσουν ψηλά στο Θεό…».

Ο άλλος ιερέας που συμμετείχε στη συναυλία διασκέδασε τους πάντες με τη λύρα και τα κρητικά τραγούδια που ερμήνευσε.

Σύμφωνα με το naxostimes.gr, κατά κοινή ομολογία η συναυλία ήταν υπέροχη και ιδιαίτερη και οι δύο ιερείς έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους με ποιοτική μουσική και τραγούδια.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.