Οικονομία

Απάντηση στις ανακρίβειες του κ. Έρτσου

274views

Απάντηση στις ανακρίβειες του κ. Έρτσου

 

Ο κ. Έρτσος μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου,  σε μια ακόμη προσπάθειά του να προσβάλλει εμένα ως Πρόεδρο, κατάφερε με ανακρίβειες, να προσβάλλει  για άλλη μια φορά τον  ίδιο το φορέα, όπως το συνηθίζει άλλωστε.

Την επόμενη φορά που ο κ. ‘Ερτσος θα κρίνει τις εκδηλώσεις ως αποτυχημένες, καλό θα ήταν πρώτα να έχει παρευρεθεί σε αυτές. Θα είχε την μοναδική ευκαιρία να μάθει το λόγο που τιμήθηκε η Levante Ferries, να  χειροκροτήσει τους παραγωγούς του Συνεταιρισμού της Ρομπόλας για την μέχρι τώρα πορεία τους,  τα Ιχθυοτροφεία που στέλνουν ψάρια μέχρι και την Ν. Υόρκη, όπως είπε ο κ. Γερουλάνος, τον ευεργέτη Βεργωτή, την οικογενειακή επιχείρηση Τζωρτζάτου,  τον καινοτόμο Χάρη Χριστοφοράτο, τον Μιχάλη Κόμη που μαζί με τον Δημήτρη Πολλάτο έβγαλαν τόνους σκουπιδιών από τις παραλίες μας πέρυσι το καλοκαίρι. Δυστυχώς για εκείνον, αποφάσισε να κάνει αντιπολίτευση με ψεύδη και όχι με παρουσίες ή πράξεις.

Για την αδελφοποίηση του Επιμελητηρίου μας με το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος ενημερώθηκε στη συνέλευση Διοικητικού Συμβουλίου  στις 26 Ιανουαρίου, παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Εκεί λοιπόν ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε για τις εκδηλώσεις αυτές. Η μόνη ένσταση που εκφράστηκε ήταν από τον ίδιο τον κ. Έρτσο και αφορούσε στην απόδοση των  εσόδων  του φιλανθρωπικού αγώνα,  όπου πήρε το λόγο και ρώτησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ, Δημήτριο αν είναι σωστό να δώσουμε τα χρήματα στο Ορφανοτροφείο ή αν υπήρχε αλλού περισσότερη ανάγκη. Ο Σεβασμιώτατος ενέκρινε την απόφασή μας και μας ευλόγησε να προχωρήσουμε στις δράσεις μας.

Τέλος, όλοι εκείνοι, που κατόπιν εορτής βλέποντας την επιτυχία των εκδηλώσεων, θίχτηκαν γιατί δεν έλαβαν την προβολή που επιθυμούσαν κατά τη διάρκεια αυτών, αλλά και οι ορισμένοι «δικηγόροι υπεράσπισης» της προσωπικής τους προβολής, δυστυχώς δεν έχουν θέση σε ένα σύγχρονο, οργανωμένο, εξωστρεφές, ενεργό Επιμελητήριο για το οποίο προσπαθούμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τα στελέχη και τους συνεργάτες μου. Στη προσπάθεια αυτή μας στηρίζουν πάντα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και προτρέπω τον κ. Έρτσο να διαβάσει το Δελτίο Τύπου στις 14/03/2022 «Το μήνυμα του Επιμελητηρίου και ο καθοριστικός ρόλος των Μέσων Ενημέρωσης».

Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας.

Ο Πρόεδρος,

Σταύρος Σπαθής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.