Πολιτική

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα: Το κριτήριο ψήφου στη σύγχρονη Ελλάδα

170views

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα: Το κριτήριο ψήφου στη σύγχρονη Ελλάδα

Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο οργανώνει ανοιχτή συζήτηση (Α.Σ.Τρα. – Ανοιχτές Συζητήσεις Τραβέρσο), το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 6:45 το απόγευμα, στο Κάμπινγκ (Φανάρι).

Ο σκοπός της δράσης Α.Σ.ΤΡΑ είναι αμιγώς κοινωνικός. Το εγχείρημα στοχεύει στην εξωστρέφεια, τη συμμετοχή, την καλλιέργεια του διαλόγου και την ανταλλαγή ιδεών. Σ’ έναν κόσμο που ψηφιοποιείται ταχύτατα, καθιστώντας μας ολοένα και πιο εικονικούς, επιχειρούμε να συντηρήσουμε την φυσική συνύπαρξη, την κατά πρόσωπο συνάντηση και την άνευ προσωπείου αντάμωση με τους άλλους.

Το θέμα της πρώτης συζήτησης: «Το κριτήριο ψήφου στη σύγχρονη Ελλάδα»

Με ποια κριτήρια ψηφίζουμε (ή δεν ψηφίζουμε); Τι ρόλο παίζει η ιδεολογία, η οικογενειακή παράδοση, η οικογενειοκρατία, τα δίκτυα συμφερόντων, τα MME, η ταξική συνείδηση;

Ποιοι είναι, αντίστοιχα, οι λόγοι που οδηγούν κάποιον στην αποχή, το λευκό ή το άκυρο;

Ισχύει το «αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες»;

Σας περιμένουμε.

Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο

https://www.facebook.com/events/213648191378373

http://www.etraverso.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.