Οικονομία

«Ανανέωση επαγγελματικών αδειών αλιείας – Υποβολή στοιχείων μηνιαίας παραγωγής αλιευτικών σκαφών»

71views

«Ανανέωση επαγγελματικών αδειών αλιείας – Υποβολή στοιχείων μηνιαίας παραγωγής αλιευτικών σκαφών»

Το Τμήμα Αλιείας Π.Ε. Κεφ/νίας ενημερώνει τους επαγγελματίες αλιείς της περιοχής μας για την υποχρέωση μηνιαίας υποβολής στοιχείων αλιευτικής δραστηριότητας, για τα σκάφη ολικού μήκους κάτω των 10 μέτρων.

Συγκεκριμένα, για τις επαγγελματικές άδειες αλιείας σκάφους που λήγουν 31-12-2022, θα πρέπει μέχρι 15-9-2022 να έχει ολοκληρωθεί η υποβολή στοιχείων αλιευτικής δραστηριότητας για τους 12 μήνες του 2021 και τους 8 μήνες του 2022.

 

«Άδειες Αλίευσης σε επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη για τοέτος 2022»

Το Τμήμα Αλιείας Περιφ/κής Ενότητας Κεφ/νιάς ενημερώνει τους επαγγελματίες αλιείς της περιοχής μας, για τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για Άδειες Αλίευσης για το έτος 2023:

  • Άδεια αλίευσης ερυθρού τόννου, υποβολή αίτησης στην Υπηρεσία Αλιείας μέχρι 10/09/2022.
  • Άδεια αλίευσης μεγάλων πελαγικών (ξιφία και μακρύπτερου τόννου), υποβολή αίτησης μέσω ΟΣΠΑ, μέχρι 31/10/2022.
  • Άδεια αλίευσης μικρών πελαγικών ειδών γαύρου και σαρδέλας με το εργαλείο γρι γρι-PS, υποβολή αίτησης μέσω ΟΣΠΑ, μέχρι 31/10/2022.

 

 

ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.