Πολιτική

Ανακοινώνει το πρόγραμμα της η παράταξη Ανουσάκη ενώ οι υπόλοιποι ψάχνουν ακόμα υποψηφίους!!!

678views

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 09:00 μ.μ. στο “Premier” στην Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της η παράταξη “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη.

Την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι που αρέσκονται να εμφανίζονται ως δήθεν υποψήφιοι για τον Δήμο Αργοστολίου δεν έχουν κάνει ούτε μια εκδήλωση ,δεν έχουν παρουσιάσει ούτε έναν υποστηρικτή ,δεν έχουν δημοσιοποιήσει κανένα πρόγραμμα αλλά απλά περιφέρονται ως δήθεν αρχηγοί ανύπαρκτων παρατάξεων .

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι η μόνη σοβαρή πρόταση που υφίσταται σε πραγματική βάση απεναντι στο ιδιότυπο οικονομικόπολιτικο σύμπλεγμα του νυν Δημάρχου Αργοστολίου Θ.Μιχαλατου είναι η παράταξη “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον ” του Νίκου Ανουσάκη που προχωράει αποφασιστικά για την αλλαγή στο μητροπολιτικό Δήμο Αργοστολίου.

Η πρόσκληση για τη συνέντευξη τύπου

Σας προσκαλούμε στην συνέντευξη τύπου που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 5/10/2022 και ώρα 09:00 μ.μ. στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας στο “Premier” στην Πλατεία Βαλλιάνου όπου θα παρουσιασθεί το πρόγραμμά μας.

Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.