Πολιτική

Ανακοίνωση της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” για το Δημοτικό Συμβούλιο

113views

 

Είναι γνωστό πως η Δημοτική αρχή Μιχαλάτου έχει αλλεργία στην κριτική και τον έλεγχο.

Έτσι κατά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε σχετικά με το αίτημα συμπολίτισσας μας να μιλήσει σε αυτό, φρόντισε να μην ξεκινήσει καν ο κορυφαίος νέος θεσμός ελέγχου της, το ειδικό συμβούλιο λογοδοσίας. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές του Δημάρχου, που επανειλημμένα τον προέτρεπε να διακόψει την συνεδρίαση, αντί να επιβάλλει την τάξη, ως είχε υποχρέωση, δήλωσε πως «διακόπτει» το Συμβούλιο.

Ο λόγος είναι προφανής, δεν ήθελε να συζητηθεί το πολύ σοβαρό θέμα των οικονομικών της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμων Κεφαλονιάς (ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ.), που είχε θέσει ο επικεφαλής της παράταξης μας.

Καλούμε την Δημοτική αρχή άμεσα να ορίσει νέα ημερομηνία συζήτησης των θεμάτων που είχαν τεθεί στο ειδικό συμβούλιο λογοδοσίας.

Αν δεν το κάνει είναι φανερό ότι κάτι θέλει να κρύψει. Σε κάθε περίπτωση αν πιστεύει ότι δραπετεύοντας από την συζήτηση θα αποφύγει τον έλεγχο είναι πολύ γελασμένη.

 

 

Εκ του Γραφείου τύπου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.