Πολιτική

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Δήμου Αργοστολίου “Ισχυρή Κεφαλονιά” για τη ΔΕΥΑΚ

322views

Ακολουθεί ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Δήμου Αργοστολίου “Ισχυρή Κεφαλονιά”

 

Επί δημαρχίας Παρίση κατασκευάστηκε και λειτούργησε άψογα το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού του Αργοστολίου παρέχοντας υγιεινό και ποιοτικό νερό  στους κατοίκους της πόλης μας, για πρώτη φορά.

 

Επί δημαρχίας  Μιχαλάτου τα μισά χωριά της Κεφαλονιάς στενάζουν από την έλλειψη νερού και τις συνεχείς διακοπές μέσα στο καλοκαίρι και τον καύσωνα.   Ακόμα και το Φισκάρδο, έμεινε χωρίς νερό επί ώρες    και αναγκάστηκαν να το μεταφέρουν  με βυτιοφόρα από το Αργοστόλι.

 

Η ανικανότητα της διοίκησης  Μιχαλάτου -Σπαθή στη διαδημοτική επιχείρηση ύδρευσης, αφήνει χωρίς νερό κατοίκους και επισκέπτες.

Το μόνο που έκαναν σ αυτό τον τομέα, τέσσερα χρόνια τώρα, ήταν να συνεχίσουν το έργο Παρίση για αλλαγή των αμίαντο σωλήνων. Ως προτεραιότητα όμως μόλις ανέλαβαν είχαν  τον  τριπλασιασμό του μισθού του επιχειρηματία και προέδρου του Επιμελητηρίου και της  ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α  Σ. Σπαθή.

 

Είναι κρίμα  που όλο αυτό το διάστημα, σταμάτησαν τα μεγάλα έργα, τα έργα υποδομής σε μια περίοδο που έφταναν εκατομμύρια στο νησί.

 

Ανικανότητα, τεμπελιά ή διαφθορά;

 

 

Με τον κ. Μιχαλάτο ο δήμος δυστυχώς   μπήκε στην εποχή των μπαλωμάτων.

Ευτυχώς  σύντομα θα τελειώσει.

Δημοτική Παράταξη
Δήμου Αργοστολίου
“Ισχυρή Κεφαλονιά”
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.