ΟικονομίαΠολιτική

Αναβάλλεται το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

134views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

6ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 

 

Δεδομένου ότι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αργοστολίου θα βρίσκονται εκτός έδρας προκειμένου να παραστούν στις αρχαιρεσίες της ΠΕΔ.ΙΝ,  σας ενημερώνουμε ότι,  η 6η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που είχε οριστεί για τις 14/2/2024 αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί στις 17/2/2024 και ώρα 10.00 π.μ. με τα ίδια θέματα της Ημερήσιας Διάταξης. 

Ως εκ τούτου  παρακαλείσθε, σύμφωνα με το άρθρο 67 Ν.3852/10  όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 74 Ν.4555/2018, την παρ.1 άρθρου 11 Ν.5043/2023  και το άρθρο 6 Ν5056/23, να  προσέλθετε στην 6η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου «ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου) το Σάββατο  17  Φεβρουαρίου   2024  και ώρα   10:00 π.μ προκειμένου να συζητηθούν   τα παρακάτω θέματα της  Ημερήσιας Διάταξης:

 

 • Σχετικά με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, σχετικά με την κατάταξη και διανομή του προσωπικού της λυθείσας Διαδημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ) στους τρεις Δήμους της Κεφαλονιάς (σύμφωνα με το από 8-2-2024 αίτημα εννέα Δημοτικών Συμβούλων).

Εισήγηση: Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Παρίσης

 

 • Αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού Δ΄ Τριμήνου 2024

Εισήγηση: Διεύθυνση  Οικονομικών Υπηρεσιών

 

 

 • Λήψη απόφασης σχετικά με την υπ.αριθμ.4/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής με θέμα: «Τροποποίηση της 16/22.3.2023 Κανονιστικής Απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ»

Εισήγηση: Διεύθυνση  Οικονομικών Υπηρεσιών

 

 • «Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Ανταλλακτικών, Ελαστικών & Εργασιών Επισκευής Οχημάτων».

Εισήγηση: Δ/νση Καθαριότητας & Πρασίνου

 

 • Χορήγηση άδεια ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα για τρία  ειδικά διασκευασμένα τραπέζια  εντός καταστήματος.

Εισήγηση: Τμήμα Εμπορικής Δραστηριότητας και Αδειών Κοιν Χώρων

 

 • Διαχείριση – εκπροσώπηση των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Αργοστολίου στην Τράπεζα της Ελλάδος

Εισήγηση: Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών

 • Εισήγηση περί αναγνώρισης κοινόχρηστης αγροτικής οδού ως προϋφιστάμενης του 1923, στην θέση Αγ. Γεώργιος ή Ξώπλακα εκτός ορίων οικισμού πλατειών Δ.Ε Ελειού-Πρόννων.

Εισήγηση: Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

 

 • Εισήγηση για τον Ορισμό Υπολόγου Διαχειριστή και Υπεύθυνου Λογαριασμού της Πράξης με τίτλο:«Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στην Κεφαλλονιά – συνέχιση λειτουργίας» με Κωδικό ΟΠΣ 6003000 και ένταξη στο Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2021-2027».

Εισήγηση: Δ/νση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

 

 

 • Εισήγηση για τον Ορισμό Υπολόγου Διαχειριστή και Υπεύθυνου Λογαριασμού της Πράξης με τίτλο : «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αργοστολίου με συνέχιση της λειτουργίας του »  με κωδ. ΟΠΣ 6003025 στο πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2021-2027».

Εισήγηση: Δ/νση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

 

 • Ορισμός μελών Τουριστικής Επιτροπής

Εισήγηση: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

 

 • Ορισμός Εκπρόσωπου του Δήμου Αργοστολίου στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Εισήγηση: Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

 • Ορισμός μελών για το Διοικητικό Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία  Σχολική Επιτροπή   Α’ Βαθμιας   εκπαίδευσης  Δήμου Αργοστολίου’.

Εισήγηση: Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

 

 • Ορισμός μελών για το Διοικητικό Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Β’ Βαθμιας εκπαίδευσης  Δήμου Αργοστολίου.

Εισήγηση: Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

 

 • Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου».

Εισήγηση: Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

 • Ορισμός μελών του Δήμου Αργοστολίου για το Διοικητικό Συμβούλιο του Διαδημοτικού Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας και Ιθάκης»

Εισήγηση: Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

 • Ορισμός μελών του Δήμου Αργοστολίου για το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου – Σύνδεσμος με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας Κεφαλληνίας»

Εισήγηση: Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

 • Ορισμός μελών Δήμου Αργοστολίου για το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Διαδημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμων Κεφαλονιάς»

Εισήγηση: Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

 

                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.