Πολιτική

Ανάρτηση ερωματολογίου για προτάσεις και απόψεις στην πλατφόρμα διαβούλευσης του Δήμου Αργοστολίου

176views

Σε συνέχεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 από το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του Ιόνιου Παν/μιου και της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου με στόχο την προσέλκυση Ψηφιακών Νομάδων στην Κεφαλονιά, δημιουργήθηκε ένα  ερωτηματολόγιο μέσω του οποίου μπορούν να κατατεθούν προτάσεις, απόψεις και σκέψεις.

Το ερωτηματολόγιο είναι αναρτημένο στην Πλατφόρμα Διαβούλευσης του Δήμου μας (https://argostoli.diavouleuseis.gr) καθώς και στην εφαρμογή κινητών (app μέσω Goοgle Play)  ¨Δημότης Αργοστολίου¨ στην ενότητα Ερωτηματολόγια.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη να συμμετέχει στη διαβούλευση και να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο.

Τα αποτελέσματα που θα εξαχθούν από την ανάλυση των απαντήσεων θα αποτυπωθούν σε ένα ενιαίο κείμενο προτεινόμενης στρατηγικής  για την προσέγγιση Ψηφιακών Νομάδων στην Κεφαλονιά.

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.