Κοινωνία

Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας της Θεσσαλίας

85views

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς
συμπολίτες μας της Θεσσαλίας

Αργοστόλι , 13-09-2023

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει στην αντιμετώπιση της ανθρώπινης και εθνικής περιπέτειας της χώρας από τις τραγικές συνέπειες των πρωτοφανών πλημμυρών στη Θεσσαλία.

Καλούμε τους συμπολίτες μας στην Κέρκυρα να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης. Η λίστα, την οποία προτείνει ο Ερυθρός Σταυρός, περιλαμβάνει τα εξής είδη:
• Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας, που δεν χρειάζονται μαγείρεμα, πχ κονσέρβες, κομπόστες, φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα, κρουασάν, μπάρες, δημητριακών, παστέλια, λάδι κ.α.)
• Κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακοι (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΡΟΥΧΑ)
• Φακοί και power bank
• Είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, χαρτιά υγείας κ.α.)
• Βρεφικά και παιδικά γάλατα και τροφές και είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα κ.α.)
• Φάρμακα (αντιπυρετικά, παυσίπονα, αντιισταμινικά) και λοιπό φαρμακευτικό υλικό (ΟΧΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ)

Η συλλογή των προαναφερθέντων ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία θα πραγματοποιηθεί στην Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (οδός ΜΟΜΦΕΡΑΤΟΥ 30 τηλ. 2671360530 -531) από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 14:00.

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.