Πολιτική

Αλέξανδρος Αλεξάκης: Ευχαριστήσω θερμά όσους στήριξαν την υποψηφιότητα μου στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

225views

Κέρκυρα 26.05.2022

Μετά την πρόσφατη εκλογική διαδικασία μέσω της οποίας πρόεκυψε η νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, αισθάνομαι βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όσους στήριξαν την υποψηφιότητα μου, την οποία και κατέταξαν με την ψήφο τους στην 74η θέση.

Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς επανεξελέγην στην ΚΕ με την επαναφορά της ιστορικής ονομασίας της παράταξης μας, γεγονός που προσδίδει δυναμισμό και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Δεσμεύομαι να εργαστώ με τιμιότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα, και με όλες μου τις δυνάμεις να συνεισφέρω στην διαμόρφωση της νέα εποχής, με πίστη και σεβασμό στο παρελθόν και αισιοδοξία και πρόοδο για το μέλλον.

Έχω εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο και στο επιτελείο της παράταξης μας και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι και ωφέλιμοι για την χώρα και τους συμπολίτες μας.

Η υπομονή είναι αρετή και η πίστη ανταμείβεται.

Ευχαριστώ όλους για την τιμή και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου.

 

Αλέξανδρος Αλεξάκης

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.