Κοινωνία

Ακυβερνησία ιστιοφόρου σκάφους στην Πλατιά Άμμο

195views

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό ακυβερνησίας του Ε/Π-Τ/Ρ “ΦΡΕΝΤΣΙΠ” Ν.Π. 12582, λόγω μηχανικής βλάβης, με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 2 ν.μ. δυτικά παραλίας πλατιάς άμμου ν. Κεφαλληνίας.

Στο σημείο έσπευσε το Ρ/Κ “ΜΑΚΗΣ” Ν. Α. 546, προς παροχή συνδρομής, ενώ το “ΦΡΕΝΤΣΙΠ” ρυμουλκήθηκε στον λιμένα Αργοστολίου συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

Από τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού εγγράφου, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.