Αθλητισμός

Αθλητές του ΚΟΑ συμμετείχαν στα open πρωταθλήματα E3 και U10 της Δ΄ και της ΣΤ΄ Ένωσης

204views

Σάββατο και Κυριακή 23 και 24 Σεπτεμβρίου οι αθλητές του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης Τόλης Γιάννης, Αλυσανδράτος Μάσιμος, Τζιβράς Διονύσης και Τόλης Γιώργος συμμετείχαν στα open πρωταθλήματα E3 και U10 της Δ΄ και της ΣΤ΄ Ένωσης.

Αναλυτικότερα, στο Ρίο στο Ε3 πρωτάθλημα της ΣΤ Ένωσης στην έδρα του Χρυσού Ομίλου Αντισφαίρισης και στην κατηγορία Α12 συμμετείχαν οι Αλυσανδράτος Μάσιμος και Τζιβράς Διονύσης. Σε 64άρι ταμπλό, οι αθλητές είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία με τον Τζιβρά Διονύση με μια νίκη να φτάνει στους 16.

Στην Άρτα στο U10 της Δ΄ Ένωσης ο Τόλης Γιώργος προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό. Ενώ στο open Ε3 στην κατηγορία Α14 και σε 64άρι ταμπλό ο Τόλης Γιάννης πραγματοποιώντας ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας τέσσερις νίκες έφθασε στους ημιτελικούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους για το προπονητικό τους έργο. Τους εύχεται να σημειώσουν πολλές ακόμη επιτυχίες στους επόμενους αγώνες. Επίσης ευχαριστεί θερμά την IONIAN P LINES για την ευγενική χορηγία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Ανδρεόλα Ελένη

Μπόβολος Χαράλαμπος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.