Αθλητισμός

Αθλήτριες του τμήματος Γυμναστικής για Όλους (ΓγΟ )του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ θα συμμετέχουν στο Hellas Gym Festival

362views
Αναχώρησαν για την Αθήνα οι αθλήτριες του τμήματος Γυμναστικής για Όλους (ΓγΟ )του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ που θα συμμετάσχουν στο Hellas Gym Festival που διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία από 15-17/6 στο Christmas Theater στο Γαλάτσι.
Τα κορίτσια αύριο το πρωί θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα με τίτλο «Χορεύοντας στους ρυθμούς των πέντε ηπείρων -Ολυμπιακοί Κύκλοι» που έχει επιμεληθεί η προπονήτρια Μποζένα Μπαρτκόβσκα.
Με το ίδιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει το συγκεκριμένο τμήμα και στην Παγκόσμια Γυμναστράδα του Άμστερνταμ.
Την αποστολή συνοδεύουν η προπονήτρια Μποζένα Μπαρτκόβσκα, η Γεν.Γραμματέας του συλλόγου Ελένη Δαρδαμάνη  και γονείς των παιδιών.
Στην Αθήνα ήδη παρευρίσκεται και η προπονήτρια του συλλόγου Χριστιάνα Μπασιαρδή , η οποία είναι μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της ΓγΟ της ΕΓΟ και συνδράμει στη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Καλή επιτυχία κορίτσια!
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.