ΟικονομίαΠολιτική

Κίνημα Πολιτών Κεφαλονιάς: Συμμετείχαμε στην απεργία για το νέο φορολογικό-Λέμε ΟΧΙ στην ακρίβεια και στις νέες συνθήκες ζωής που θέλουν να μας καταδικάσουν

290views

Κίνημα Πολιτών Κεφαλονιάς: Συμμετείχαμε στην απεργία για το νέο φορολογικό που έρχεται με τη νέα χρονιά.

Ακίνητα , αμοιβές,αφορολόγητο, Airbnb ,συναλλαγές με μετρητά, συγκεντρώση κεφαλαίου και άλλα τέτοια ζητήματα ρυθμίζονται στο σύνολο των αλλαγών που έρχονται.

Κάνουμε κινητοποιήσεις και δίνουμε τον αγώνα μας ενάντια στη τροποποίηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που έρχεται .Λέμε ΟΧΙ στην ακρίβεια και στις νέες συνθήκες ζωής που θέλουν να μας καταδικάσουν.

Πρέπει ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να γίνουμε όλοι μια γροθιά γιατί είναι ζητήματα που μας απασχολούν όλους.

Συντονιστική επιτροπή
Μενέλαος  Τουμαζάτος
Μιχάλης Μαρκάτος
Παναγής Ερτσος
Τάσος Ανέστης
Άκης Τσονιδης
Φανή Κατσούδα
Θεοδώρα Βαρδαραματου
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.